Cadangan Buat Kamu

Pasukan

Cara Membantu Pasukan Takut Risiko Bergerak Maju

Oleh Karin Hurt dan David Dye. Kurang takut risiko bukan bererti mendorong pasukan untuk berani tanpa sebab, tetapi membantu mereka mengambil risiko yang sesuai — langkah terukur dan bijak untuk membuka jalan kemajuan sebenar.

Sep 04, 2025 3 Minit

Roshan Thiran

Tahun Baru, Diri Baru bersama Roshan Thiran

Di episod 1, host Waheeda menemubual dengan Encik Roshan Thiran; pengasas syarikat Leaderonomics, untuk membincang tentang azam tahun baru. Ia adalah topik yang menjadi tanda tanya kepada ramai individu pada masa kini. Pentingkah resolusi tahun baru kepada kita semua? Di sini, Encik Roshan memberitahu bahawa kita mempunyai pilihan lain jika kita tidak ada resolusi tahun baru.

Mar 12, 2023 10 Min Podcast

Alt

Wong Xiao Qing | Perkara Asas daripada Profesional

Wong Xiao Qing ialah Pengarah Sumber Manusia di Western Digital, dengan rekod yang terbukti dalam memimpin perubahan di industri penerbangan dan minyak serta gas, serta dalam persekitaran korporat serantau.

May 18, 2025 6 Min Video

Jadilah Pembaca Leader’s Digest